Familie, kager, køkken, Kreativitet
Comment 1

Intet mindre end de til dato bedste cookies…..

56

Ihvertfald hvis du spørger mig ( og Nicolas! – Han plejer normalt ikke at gnaske lystigt, når jeg har bagt cookies….sååååh).

Jeg bager meget for tiden, I know!

Men jeg trænger helt ustyrligt til sukker, hvidt brød og andre lækkerier i den boldgade. Jeg undskylder mig med at jeg ammer, men inderst inde, har jeg en vag mistanke om, at min indre sukkergris er rendt af med mig……ush!

58

Nåh well!

Jeg har tidligere bagt cookies, men aldrig med bragende succes. Ofte indeholder opskrifterne mest mørk/kraftig chokolade, som jeg let synes, kan fylde for meget. Den opskrift jeg her har valgt at tage udgangspunkt i er fra http://www.chocolat.dk

Men også den indeholder mørke chokolade og det ville jeg gerne prøve at undgå. I stedet har jeg valgt at brug Valrhona ivoire og Valrhona dulcey. En hvid chokolade og en lys mælkechokolade, med et strejf af karamel. Ligeledes har jeg ikke som i opskriften brugt havsalt, men ganske alm.  salt ( jeg synes faktisk, at havsalt er opreklameret – er der nogen, der vil/kan overbevise mig om andet, vil jeg meget gerne høre fra dem)

Jeg vil ikke forsøge at gengive opskriften her, da jeg ud over ovennævnte små ændringer har fulgt Majas opskrift. Den er super let at gå til og tilmed meget hurtig. Ren win win i min nuværende situation. De cookies jeg her endte ud med så bestemt er værd at prøve…….. Meeeeeen bag endelig dobbelt portion( det gjorde jeg og de forsvandt meget hurtigt….hmmmm).

Nyd nyd nyd!

1 kommentar

  1. Pingback: …… Tiden der gik! | Splinten & CO

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s