Barn, børnetøj, Give away, Strik
Comments 5

Det er nu, det er vinter – Hvem vil have den!

IMG_20150111_111503

Enten har Splinten et meget stort hoved, eller også skulle jeg bare ikke have skaleret opskriften længere ned. I hvert fald er den fine top-, dullehue allerede for lille til ham.  ØV BØV!

Jeg havde overvejet at give den til lille fætter Erik. Men han er altså fortsat sådan en lille fis, at han ikke når at passe den inden det bliver sommer …… Det er nu det er vinter og det er nu den skal bruges. Det er simpelthen for synd, at den bare ligger og kukkelurer.

Så BUM BUM og Ergo!

IMG_20150109_084704

Jeg giver den bort!

Hvis I kan bruge den, så skriv mig en kommentar og fortæl mig, hvem der skal have huen. Så trækker jeg en heldig søndag d. 8 feb. om aftenen.

5 Comments

 1. Hvor er den bare fin. Hvis jeg var så heldig at vinde den vil jeg fluks sende den videre til min søde venindes lille babydreng – den vil være perfekt til ham i den sidste rest af vinter :) Hav en dejlig dag.

  Like

 2. Mette birkmose says

  SÅ fin hue! :-) jeg skal føde mit første barn til april, og jeg tænker, at den vil passe så fint til efteråret 💜 jeg elsker hjemmelavet strik, så den vil helt sikkert blive en favorit her hjemme 👍

  Like

 3. Sandra Askegren says

  Åh en fin hue. Jeg har ledt efter en opskrift på sådan en, jeg ved godt den nok ikke er så bøvlet men er det en du har en opskrift på eller er den hemmelig eller?? Skøn er den i hvertfald!:-)

  Like

  • Hejsa Sandra!

   Faktisk havde jeg heller ikke en opskrift. Men jeg mener ( uden at læggehovedet på bloggen), at jeg har taget hueopskriften ( den gule hue)fra “Den strore guttestrikkebog” og lavet den 8 masker mindre – mener det passer med at alle alderstrinen springer med 8 masker. Så har jeg lavet 3 cm rib, yderligere 13 mglatstrik. Herefter har jeg strikket 2 m ret sammen og lukket det resterende af.
   Er det til at forstå?
   Pelsdutten har jeg selv lavet.

   Kh
   Kristine

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s