Barn, Familie, garnlageret, Kreativitet, Opsparing, Strik
Comments 2

AOH – og fremtidens strikkeprojekter!

4

I søndags listede min Mutti, Splinten og jeg afsted mod Rødovre. Vi skulle til AOH messen for at snuse, shoppe lidt og for at samle en masse inspiration.

Og lært noget fik vi!!!!

Men ikke kun om garn, stof, sten og papir. Vi fik lært (eller jeg fik lært), at lige så vigtigt det er, at klæde barnet varmt på, lige så vigtigt er det, ikke at klæde det for varmt på. Eller ihvertfald at huske at klæde af og på alt efter omkringværende klima. På turen mod Rødovre begynder Splinten ca. halvejs at brokke sig godt og grundigt. Det gør han tit, når vi kører lidt længere ture, så jeg tog det bare, som at han var ved at være træt og snart ville falde i søvn….. Men ak og ve! Pludselig skreg han i vildens sky og intet kunne distrahere ham eller få ham til at slappe af. Til sidst endte det med, at jeg ( sig det ikke til nogen) bad min mor om at tage ham ud af autostolen og forsøge at trøste ham. Og til min gru (og shit! Hvor jeg følte mig som en ussel mor her), opdager vi, at han sveder, så det driver af ham. Det skal så siges, at Eik altid er en varm dreng og at han her har skreget og hidset sig gevaldigt op. Men alligevel. Hold kæft! det var synd for ham…..

Men vupti vupti! Just er barnet afklædt uldsweateren og hue, førend han igen er sit charmerende, smilende jeg. Der fik sgu en lærestreg. BUM!

Nåh well! Vel ankommet til en stopfuld messe, suger vi alle til os. Splinten hygger sig i bæreselen og falder ret hurtigt i søvn. Han opfører sig faktisk eksemplarisk under hele besøget og vi har tid til at mærke og opleve. Egentlig er det ikke meget vi køber og jeg er pænt stolt af mig selv, da jeg kommer hjem og ser, at jeg incl. indgang ( en indgang til 110,- som jeg forøvrigt synes er lige i overkanten ….hmmmm) og mad har holdt mig til mit planlagte budget på maks 500,-. Så kan jeg jo altså godt!

Jeg fik sommænd kun købt et enkelt nøgle lækker, blød brun mohair, 3 nøgler gyldenbrun bomuld og en hue til Splinten. Allerede da jeg købte nøglerne, havde jeg faktisk en ide til, hvad de skulle bruges til. Se! Det er da fremskridt! Tænk at købe med et formål og ikke bare for at købe……det ligner mig ikke!

5

6

7

8

Vel hjemme har jeg nu tre nye projekter i støbeskeen. Det ene kræver dog, at jeg får lidt hjælp.

Da jeg for halvanden års tid siden besøgte www.garnudsalg.dk og købte mig temmelig fattig, fik jeg en lille lækker rulle gråt garn med oven i hatten. Nu står jeg og skal bruge noget af dette garn til et af projekterne, men ved ikke, hvilke garn det er. Garnet er tyndere (enkel tråd) end den almindelige højlandsuld, men ligner den ellers. Mon nogen kan hjælpe mig? Eller alternativt foreslå en anden garn, jeg kan bruge?

Jeg venter i spænding!

2 Comments

  1. Ih jeg elsker billeder af garn og glæder mig til at se hvilke projekter du kaster dig ud i. Jeg er ret overbevist om, at den lille grå rulle garn fra garnudsalg er deres højlandsuld.

    Og jeg kender alt til varme børn, jeg har af samme grund aldrig haft mine drenge med ude og handle da de var babyer, de vågnede altid i barnevognen pga. varmen, lige meget hvor meget tøj jeg tog af dem. Men så sparede jeg da de penge ;)

    Like

  2. Pingback: Farvetest – og lækre kombinationer | Splinten & CO

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s