Barn, Familie, kager, Kreativitet, Woodworks
Comment 1

Mest til ham – men også lidt til mig!

24

25

For en uges tid siden kom den endelig med posten. Drejebænken som Nicolas ( og til dels også jeg) har gået og sukket efter i årevis. Indtil nu kun haft en hjemmegjort drejebænk, som ikke har været helt stabil og skarp og det er skisme da synd, når nu han er så glad for at arbejde med træet ik’? Så nu skulle det være. Han har skrevet frem og tilbage med England den sidste måneds tid, for at finde det helt rigtige til ham. Og nu kom den så.

Han holder fri i dag og vi tager en ret kraftig slapperdag. For ham indebærer sådan en bl. a. tid på værkstedet med hans nye “legetøj”. I dag har han drejet den store af de to lysestager til mig. Den lille lavede han den anden dag og da jeg ikke synes, at den skulle stå alene, måtte han igang igen. Men han gør det gerne…….

Og godt for det, for jeg har flere ønsker!!!

26

27

Jeg selv forsøger at få strikket et par pinde på den nye “evighedsbuks”. Det er godt nok godt, at jeg er igang med en str. 1- 11/2, ellers ville jeg ikke blive færdig, mens han kunne passe dem.

Så nu vil jeg læne mig tilbage, nyde en kop the, en kaneldimsedut og at splinten sover i barnevognen (så længe det varer).

Ha’ en dejlig dag!

1 kommentar

  1. Pingback: …… Tiden der gik! | Splinten & CO

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s