Barn, Familie, Kreativitet, Mad, Madplan
Comments 7

Madplan uge 4

Vi har i vores familie altid haft ry for at have et enormt stort madbudget. Vi (læs undertegnede) kigger oftest ikke på priserne, når vi handler, men vælger det, vi vil have. Jeg køber konsekvent økologisk og elsker at kræse lidt ekstra. Til gengæld går jeg ikke vejen for at lede efter tilbud og købe ting på sidste salgsdato. Så længe kvaliteten er i orden, synes jeg sagtens, man kan bruge produkter, som har overskredet datoen. I den forretning jeg oftest handler, har de fx en køleboks med produkter, som er lige ved at overskride datoen. Den tjekker jeg konsekvent altid, når jeg handler og ofte danner den så  grundlag for, hvad madplanen den kommende uge skal indeholde.

Lige for tiden er det dog ikke mange kødprodukter, der ryger i kurven, da vi i år har valgt at fylde både en halv gris, 20 kg oksefars,  tre ænder og 9 kyllinger af egen avl i fryseren.Det er langt den billigste måde at få økologisk kød på, ligesom det også er den eneste måde, man kan undgå supermarkedernes gaspakkede kød, som vi ikke er tilhængere af.

Desuden gør kødet i fryseren også, at vi har noget at bygge vores madplan op omkring. For selvom vi gerne vil spise retter uden kød, så må vi nok indrømme, at der ofte indgår kød i mange af vores retter….tsk tsk tsk

Madplanen for den kommende uge ser således ud som følgende:

4

Vi har brugt madplan on and off det sidste års tid og har som sagt været meget glad for den. Hidtil har den bare været skrevet på bagsiden af en brugt konvolut, eller hvad der nu lige var ved hånden. Men helt ærligt! En så værdsat ting, som tilmed skal hænge på køleskabet og trone, har da fortjent at se lidt bedre ud ik’? Så VUPTI VUPTI! En lækker smækker lille sag.

Skulle I få lyst, kan den frit downloades her – Madplan mint

Eller hvis man ønsker at spare på farvepatronen her – Madplan hvid

4

Ps. Vi er flere i familien, der er tossede med den nye madplan. Her går han stille og roligt til værks. Mens vi sad og spiste her til aften, blev den der imod godt og grundigt gennemgnasket. Jeg tror, den er godkendt!

7 Comments

  1. Pingback: …… Tiden der gik! | Splinten & CO

  2. Pingback: Madplan uge 8 | Splinten & CO

  3. Pingback: …..Tiden der gik! | Splinten & CO

  4. Pingback: Madplan uge 9 – og lidt om tiden, der flyver afsted! | Splinten & CO

  5. Pingback: ……Tide der gik! | Splinten & CO

  6. Pingback: Madplan uge 10 – og lidt om dagens fjollerier og umådelige sløvsind. | Splinten & CO

  7. Pingback: Du kan da bare sidde med ham på skødet!!!!! | Splinten & CO

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s